Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Incidència: A causa d'una actualització de Windows 10,  alguns dispositius amb aquest sistema operatiu no podem imprimir als equips multifunció.


Solució: Per tal de resoldre-ho i poder imprimir al equips cal configurar la impressora MobilityPrint.


Podeu consultar aquesta guia per la instal·lació i configuració:

Instal·lació de MobilityPrint

 1. Aneu al següent enllaç i descarregueu l'instal·lador: (aquest enllaç només està disponible de la xarxa interna de la UdL) 2. Deseu el fitxer: 3. Un cop hagi acabat la descàrrega, obriu el fitxer descarregat per iniciar la instal·lació:

  Atenció !!!

  Depenent del navegador (Firefox, Chrome, Edge,...) que empreu la ubicació del botó de les Descàrregues pot ser diferent!

 4. Permeteu que l'aplicació faci canvis a l'equip per continuar amb la instal·lació, seleccioneu l'idioma de la instal·lació i a la següent finestra accepteu l'acord de llicència:

       

  Atenció!

  Si al pas que ens pregunta si volem permetre que l'aplicació faci canvis al dispositiu us demana permisos d'administrador i no podeu continuar, feu una consulta mitjançant l'eina de CAU-TIC i us ajudarem a fer la instal·lació.

 5. Seleccioneu la impressora que us aparegui per defecte per continuar amb la instal·lació: 6. Introduïu l'usuari i contrasenya que farem anar per imprimir i des d'on podrem seleccionar el compte on carregarem les impressions : 7. Espereu a què acabi la instal·lació i, a la següent finestra, premeu Finalitza per sortir de l'instal·lador:

    

  Un cop finalitzada la instal·lació, ja podeu imprimir seleccionant la impressora "MobilityPrint"
  Si necessiteu més informació podeu continuar llegint el següent apartat.

Com puc imprimir amb la impressora MobilityPrint?

Un cop hagueu finalitzat la instal·lació, trobareu instal·lada una impressora anomenada "MobilityPrint":


Per imprimir documents heu de seleccionar aquesta impressora, de la mateixa manera que fins ara seleccionàveu la impressora paspdi:

Atenció!

El document s'enviarà directament a imprimir, sense demanar que ens validem amb l'usuari i contrasenya ni seleccionar el compte on carregar la impressió.


En el moment de recollir la impressió a l'equip multifunció haureu d'indicar el compte on es carregarà la impressió:

      


Si en feu un ús habitual, teniu l'opció de seleccionar-la com a impressora per defecte, heu de les següents indicacions:

 1. Aneu al tauler de control.
  Per fer-ho, premeu el botó Windows i, a continuació, introduïu el text "Panel de Control" 2. Aneu a Dispositivos e impresoras: 3. Amb el botó dret, feu clic damunt la impressora MobilityPrint i seleccioneu l'opció "Establecer como impresora predeterminada":


Configuració de MobilityPrint en equips d'ús compartit

Si treballeu habitualment en un equip on hi accedeixen diversos usuaris, és necessari fer la instal·lació per cada usuari que hagi d'impimir (Seguiu els passos per fer la instal·lació aquí).

Cada usuari haurà d'imprimir sempre amb la seva impressora. Identifiqueu la impressora que heu creat al fer la instal·lació per poder recollir les impressions que envieu: • No labels