Skip to end of metadata
Go to start of metadata

La comunitat universitària disposa d'una bústia de correu corporativa.


Per facilitar la recuperació de les vostres credencials (usuari i contrasenya del vostre compte d'usuari)
, cal que afegiu una adreça de correu alternativa.
Això us permetrà, si ho necessiteu, recuperar el vostre nom d'usuari si no el recordeu i/o reiniciar la clau d'accés en cas de pèrdua o robatori des de la pàgina d'Assistència d'accés a l'usuari.


Igualment, per facilitar la gestió dels missatges que es reben en aquesta bústia, es poden redirigir els missatges a una altra adreça de correu electrònic.


LLEGIU AMB ATENCIÓ !!!!


L'adreça de correu alternativa i l'adreça de reenviament tenen utilitats diferents !!!!

Adreça de correu alternativa: Permet la recuperació del vostre nom d'usuari o la clau d'accés en cas d'oblit. Ha de ser una adreça externa (no pot ser en cap cas una adreça de correu de la Universitat de Lleida). 
Adreça de reenviament de correus: Serveix per enviar una còpia dels correus que arriben a la vostra bústia de la Universitat de Lleida cap a una adreça externa que consulteu més sovint.

Feu els canvis únicament per la funcionalitat que necessiteu !!!


Com ho puc fer?

El procediment és diferent en funció del vostre perfil d'usuari, PAS/PDI o alumne.
A continuació, podeu consultar el procediment per afegir una adreça de correu alternativa i una adreça de reenviament de correus cap a una altra bústia:

Podeu consultar aquest vídeo amb el procediment a seguir:

GestioCompte_Alumnes.mp4


 1. Accediu al campus virtual amb les vostres credencials d'alumne/a de la UdL:
 2.  Aneu a Utilitats:
 3. A la pestanya Gestió del compte d'usuari, aneu a Obre a l'eina de directori: 4. Accediu a la pestanya "Canvia les adreces de correu alternatives": 5. A l'apartat "Adreça de correu alternativa", introduïu l'adreça de correu que voleu emprar per recuperar les credencials en cas de necessitar-ho.
  A l'apartat "Adreça de reenviament de correu", introduïu l'adreça de correu on voleu rebre els missatges de la vostra bústia.
  Un cop hagueu acabat, deseu els canvis: 6. Feu clic a Finalitza per confirmar que voleu fer aquests canvis:


Podeu consultar aquest vídeo amb el procediment a seguir:

GestioCompte_PasPdi.mp4 1. Accediu al campus virtual amb les vostres credencials de la UdL:
 2.  Aneu a Intranet:
 3. Dins l'apartat d'Utilitats, accediu a Directori: 4. Accediu a la pestanya "Canvia les Dades personals": 5. A l'apartat "Adreça de correu alternativa", introduïu l'adreça de correu que voleu emprar per recuperar les credencials en cas de necessitar-ho.
  A l'apartat "Adreça de reenviament de correu", introduïu l'adreça de correu on voleu rebre els missatges de la vostra bústia i marqueu l'opció de "Desa una còpia local" si voleu conservar els correus a la bústia de la UdL.
  Un cop hagueu acabat, deseu els canvis:

  IMPORTANT !!!

  Si voleu conservar una còpia dels correus a la bústia UdL, cal que marqueu "Desa una còpia local":


  Si aquesta opció està desmarcada, els correus es reenviaran a l'adreça de correu electrònica indicada i NO es conservaran a la bústia de correu de la UdL !!!

 6. Feu clic a Finalitza per confirmar que voleu fer aquests canvis: