Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Incidència: A causa d'una actualització de Windows 10,  alguns dispositius amb aquest sistema operatiu no poden imprimir als equips multifunció. Com a solució temporal es va proposar la instal·lació de la impressora MobilityPrint.


Solució: Per tal de resoldre-ho de manera definitiva cal instal·lar les actualitzacions pendents que hi hagi als vostres equips.

Com actualitzar Windows 10 ?

  1. Feu clic al botó de Windows a la part de baix, a l'esquerra de la vostra pantalla, i aneu a la icona de "Configuración":

  2. Un cop dins, aneu a ”Actualización y seguridad  3. Al menú de l’esquerra, a “Windows Update", feu clic sobre “Buscar actualizaciones:  4. Espereu a què faci la descàrrega i la instal·lació de les actualitzacions que hi hagi pendents.
    Quan hagi acabat, us demanarà reiniciar. Feu-ho i  espereu que el vostre ordinador es reiniciï.

  5. Per comprovar que la incidència s'ha solucionat, podeu fer una prova d'impressió a la impressora on imprimíeu habitualment (PasPdi o a cua directa).


Dubtes?

Si teniu qualsevol dubte o bé aquest procediment no ha solucionat la incidència, podeu contactar amb el Centre d'Atenció a l'Usuari obrint una nova consulta: Portal de Serveis TIC